23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrama'nı Büyük Bir Coşkuyla Kutladık!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrama'nı ilk günkü heyecanla kutladık.

Kutlama programında öğrencilerimiz çalışmalarını büyük bir coşkuyla sergilediler. Yenişehir Belediye Başkanımız Ercan ÖZEL de kutlama programını takip edip öğrencilerimizin heyecanına ortak oldular. Kutlama sonunda tertip edilen oyunlarla öğrencilerimiz eğlenceli anlar geçirdiler. Dönem boyunca gerçekleştirilen etkinliklerde katılım gösteren, dereceye giren öğrencilerimize ödülleri öğretmenleri ve Okul İdaresi tarafından verildi. Törene katılım gösteren Belediye Başkanımız Ercan ÖZEL'e, velilerimize, programın hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarını dileriz. Bayramımız Kutlu Olsun.

Kutlama programından birkaç kare...   meb_iys_dosyalar/16/13/707700/fotograf_galerisi_3672873.html

Yayın: 30.04.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 23:13 - Görüntülenme: 33