Etiket Sonuçları: Dilimizin Zenginlikleri

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi - Yazar Buluşmaları.
Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Uzman Daveti etkinlikleri adına İnegöl Çocuk Edebiyatı Atölyesi yazarlarını ağırladık. Yazarlarımız Ana Sınıfı öğrencilerimize serbest okuma etkinliği icra edip, etkileşimli etkinlikler yaptılar. Diğer öğrencilerimizle ise kitaplarını incelemeye yönelik etkinliklere ağırlık verdiler. Gayet eğlenceli ve verimli geçen etkinlik için İnegöl Çocuk Atölyesi öğretmen yazarlarına, katılım gösteren öğrencilerimize, öğretmenlerimize, programın hazırlanmasında emeği geçen başta okul idaresi olmak üzere, herkese teşekkürler...

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Uzman Daveti etkinlikleri adına İnegöl Çocuk Edebiyatı Atölyesi yazarlarını ağırlayacağız. Etkinliklerimiz 16 Ocak 2024 Salı günü saat 11.00 - 15.30 arasında okulumuz Ana Sınıflarında ve Konferans Salonumuzda gerçekleştirilecektir.