Ekm

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimizi bu mutlu günlerinde velilerimiz de yalnız bırakmadı. Katılımlarından dolayı velilerimize, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz. İlköğretim Haftamız kutlu olsun.

Ekm

1. Sınıflarımızın ve Ana Sınıflarımızın 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılına Uyum Haftası okul dışı etkinliklerle gayet eğlenceli geçti. Öğrencilerimizin heyecanına ortak olduk. Yapılan etkinliklerle öğrencilerimizin okula uyumları gayet kolay hale geldi. Hem 1. Sınıflarımıza hem de Ana Sınıflarımıza aramıza hoş geldiniz der, kendilerine, öğretmelerimize ve tüm Akçeşme Ailesine yeni eğitim öğretim yılımızın hayırlar getirmesini dileriz.

Ekm

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLARIMIZIN KURA ÇEKİMİ VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE 31 AĞUSTOS 2023 TARİHİNDE OKULUMUZ BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE, ÖĞRENCİLERİMİZE, ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

May

Okulumuz 2-A sınıfı "Yaşlılar Haftası" konulu yazdığı hikayelerinin kitabı basıldı. Okulumuz kütüphanesine hediye edildi.

Nis

Nurşen ÖZDEMİR ÖZER tarafından yürütülen Hikaye Treni Projesi kapsamında 2/A sınıfı öğrencileri çalışmalarını tüm öğrencilerimize ve velilerimize sergilediler.

Nis

2/A sınıfı öğrencileri, okulumuzdaki öğrencilere projelerini tanıttılar.

Nis

2/A sınıfı öğrencileri e Twinning projesi kapsamında başarı sertifikalarını aldılar.

Nis

2/A sınıfı öğrencileri sınıf panosu hazırladılar.

Nis

Akçeşme İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri çalışmalarını okul panosu hazırlayarak sergilediler.

Nis

2/A Sınıfı Öğrencileri google form web2 aracını kullanarak proje son anketini doldurdular.

Nis

2/A Sınıfı öğrencileri Yaşlılar Haftası konulu sınıf içi yaratıcı hikaye yazma çalışması yaptılar.

Mrt

2/A Sınıfı Öğrencileri Orman Haftası konulu hikaye yazma çalışmasını aileleri ile birlikte yazdılar.

Mrt

Öğrencilerimizin boyadıkları milli mücadele kadın kahramanlarımızın resimleri ile jigsaw planet puzzle web 2 aracında hazırlanan yapboz ile oynuyorlar.

Mrt

2/A Sınıfı öğrencileri wordart web2 aracı Kelime Bulutu çalışması  ile projemizin bize çağrıştırdıklarını birbirinden güzel kelime bulutları yaparak ifade ettiler.

Mrt

2-A Sınıfı Grupları belirlenen ortak hikaye yazma çalışmasının Patiler Grubu olarak sonuç bölümünü yazdı. 6 sınıfın ortak ürünü olan hikaye yazma çalışması öğrencilerimizi çok mutlu etti.