Mrt

2-A Sınıfı öğrencileri Milli Mücadele Kadın Kahramanlarımız yap-boz çalışması için boyama yaptılar. Hem öğrendiler hem eğlendiler.

Mrt

2/A sınıfı öğrencileri kendilerini ve projemizi tanıtıyorlar.

Mrt

2/A sınıfı öğrencileri canva web2 aracını kullanarak birbirinden güzel logolar hazırladılar.

Mrt

2/A Sınıfı öğrencileri canva web2 aracını kullanarak birbirinden güzel afişler hazırladılar.

Mrt

canva web2 aracı ile hazırlanan öğretmen logoları, öğrencilerimizin oylarına sunuldu. 2-A sınıfı öğrencileri oylamalarını yaptılar.

Mrt

Hikaye Treni Projesi yürüten öğretmenlerimiz canva web2 aracı ile logo tasarladılar.

Mrt

Okulumuz 3-C sınıfı 18 Mart Şehitler Günü anlam ve önemine binayen sınıf içerisinde etkinlik gerçekleştirdiler. Başta Sınıf Öğretmeni Hamide ÖZDEMİR olmak üzere yapmış oldukları bu etkinlikten ve anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz bu heyecanlı süreçte google form web2 aracı ile hazırlanan Afiş oylaması yaptılar.

Mrt

Hikaye Treni projesi kapsamında öğretmenlerimiz web2 canva ile afişler tasarladılar.

Mrt

Öğrencilerimiz google form 2 web aracı ile hazırlanmış proje ön anketimizi google form web 2 aracı ile doldurdu.

Mrt

Hikaye Treni Projesi kapsamında, projeye katılım sağlayacak, 6 farklı ildeki öğrencilerimiz tanıştılar. İlk öğrenci webinarımızı yaptık. Hepimiz için çok heyecanlıydı.

Mrt

Okulumuz öğretmeni Nurşen ÖZDEMİR ÖZER tarafından yürütülen Hikaye Treni Projesi kapsamında ortak hikaye yazma çalışması için takım isimleri web2 aracı wordwall ile belirlendi.

Mrt

2/A Sınıf öğretmeni Nurşen ÖZDEMİR ÖZER Hikaye Treni projesini öğrencilerine tanıttı.

Mrt

Hikaye Treni Projesi kapsamında öğrencilerimiz güvenli internet kullanımının önemi hakkında bilgilendirildi.

Mrt

Akçeşme İlkokulu 2-A sınıf öğretmeni Nurşen ÖZDEMİR ÖZER'in sınıfı ile birlikte hazırlamış olduğu e-Twinning projesi Hikaye Treni çalışmaları başlanmıştır. Proje çalışmalara tüm hızıyla öğrenci ve velilerle buluşmaya devam etmektedir.

Tanıtım videosu için aşağıdaki linke tıklayınız.