Mrt

e-Twinning Projemiz Kapsamında, projemizi velilerimize tanıttık ve onları proje hakkında bilgilendirdik. Ayrıca proje için gerekli olan veli izin dilekçelerimizi imzalattık.

e-Twinning Live ve Twinspace Kursu Sertifikamız

İnternet Güvenliği ve e-Twinning Etiği Kursu Sertifikamız

Esafety Label Hakkında Herşey Kursu Sertikamız

Şbt

Akçeşme İlkokulu 1/C Sınıfı kumbaralarında biriktirdiği paralar ile sokak hayvanları için yiyecek temin ederek sokak hayvanlarının beslenmelerini sağladılar. Bu duyarlı davranışlarından dolayı Sınıf Öğretmeni Yasemin GÜLAL'a ve 1-C sınıf öğrencilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 4-K sınıfı sınırda görev yapan askerlerimiz ile çocuklarımızın arasında bir gönül bağı kurabilmek, çocukların vatan sevgisinin gerçek kahramanlar ile tanışarak pekişmesini sağlamak için gerçekleştirmiş olduğu bu güzel ve gurur verici projeden dolayı Sınıf Öğretmeni Özgül KARAÇOBAN ve 4-K sınıfı öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

1994 - 1995 Eğitim-Öğretim Yılı'nda Merkez İlköğretim Okulu adıyla eğitim-öğretime başlayıp ,Bursa Valilili'ğinin 31/01/2020 tarih ve 2020-07 sayılı kararı ile deprem olması durumunda risk taşıyabilecek binaların yıkılması yönünde alınan karar gereği yıkılan okulumuzun yerine Çocuklarımızın bilgi, beceri ve yeteneklerinin geliştirilmesine imkan sağlayan, daha modern, daha konforlu ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için Bodrum, zemin ve üç kattan oluşan okulun içinde 32 derslik, kütüphane, atölyeler, çok amaçlı salon planlanmaktadır. Kaymakamımız Rahmi KÖSE, Belediye Başkanımız Davut AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa AYAZ ve Şube müdürümüz İrfan KARAKUŞ inşaat alanında ihaleyi alan firmadan inşaat ile ilgili bilgi edindiler.